Tuomala, Saila. Tunnustuksen oikeellisuuden ja vapaaehtoisuuden varmistaminen tunnustamisoikeudenkäynnissä - Tolvanen, Matti (Lakimies, 2024)
Virallisen vastaväittäjän, professori Matti Tolvasen Helsingin yliopiston oikeustieteelliselle tiedekunnalle antama 8.9.2023 päivätty lausunto vähäisin muutoksin.