Santtu Raitasuo. Oikeustiedettä vai asianajoa? Kriittisiä näkökulmia vero-oikeuden tutkimukseen - Urpilainen, Matti; Alvesalo-Kuusi, Anne (Lakimies, 2025)
Virallisten vastaväittäjien, professori Anne Alvesalo-Kuusen ja dosentti Matti Urpilaisen Helsingin yliopiston oikeustieteelliselle tiedekunnalle antama, 11.2.2022 päivätty yhteinen lausunto.