Häkkänen, Martti. Pakkolunastus ja eurooppalainen omaisuudensuoja – tutkimus Suomen pakkolunastusinstituutiosta Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen oikeuskäytännön valossa - Niemi, Matti Ilmari (Lakimies, 2024)
Virallisen vastaväittäjän, professori Matti Ilmari Niemen Aalto-yliopiston insinööritieteiden korkeakoululle antama 12.12.2023 päivätty lausunto monin ja laajoin muutoksin ja lisäyksin.