Kirjoittajat Media & viestintä 2/2018

Kirjoittajat

  • N U

Abstrakti

Kirjoittajat
Media & viestintä 2/2018

  

Paula Haara, YTM, tutkija
Paula Haara työskentelee tutkijana Tampereen yliopiston viestintätieteiden tiedekunnassa. Hän on tutkinut muun muassa vihapuhetta, digitaalista yksityisyyttä sekä uhkakokemuksen yhteyttä erilaisiin rikostiedon lähteisiin. Parhaillaan hän tutkii luottamuksen rakentumista verkkosisältöihin. 

Heikki Hellman, YTT, yliopistotutkija
Heikki Hellman työskentelee yliopistotutkijana Tampereen yliopiston viestintätieteiden tiedekunnassa. Hän on tutkinut media- ja yleisradiopolitiikan liberalisoitumista, television ja radion ohjelmistokilpailua sekä kulttuurijournalismin tehtävää ja muutoksia.

Ullamaija Kivikuru, VTT, emeritaprofessori (HY/SSKH)
Ullamaijan Kivikurun tutkimustyö on pitkälti keskittynyt median ja demokratian suhteeseen. Hänen erityisalueensa on kehitysviestintä ja sen alueella erityisesti Afrikan median kehitys. Hän on asunut ja opettanut Itä-Afrikassa, erityisesti Tansaniassa,

Risto Kunelius, YTT, professori
Risto Kunelius on journalistiikan professori Tampereen yliopiston viestintätieteiden tiedekunnassa. Hän on kirjoittanut kansalaisjournalismista, professionalismista ja sananvapaudesta. Nykyään hän tutkii muun muassa median ja poliittisen päätöksenteon suhteita, ilmastojournalismia sekä julkista keskustelua yksityisyyden ja turvallisuuden kysymyksistä. 

Heikki Luostarinen, YTT, professori
Heikki Luostarinen on tiedotusopin professori Tampereen yliopiston viestintätieteiden tiedekunnassa. Hän on tutkinut journalismin ja kansainvälisen viestinnän kysymyksiä, viimeksi Kiinan ulkomaista mediatoimintaa

Tarmo Malmberg, YTT, dosentti, tutkija
Tarmo Mamberg on tiedotusopin dosentti (Tampereen ja Helsingin yliopisto) sekä media- ja kulttuuritutkimuksen dosentti (Turun yliopisto). Hän työskentelee vapaana tutkijana, jonka päätutkimusaiheet ovat: mediatutkimuksen oppihistoria, tieteenfilosofia ja metodologia, moderni yhteiskunta ja joukkoviestintä sekä julkisuus- ja demokratiateoria.

Elina Noppari
Elina Noppari työskentelee COMET-tutkimuskeskuksen tutkijana Tampereen yliopiston Viestintätieteiden tiedekunnassa.

Tuomas Näveri
Tuomas Näveri, valmistelee Tampereen yliopistoon väitöskirjaa, jossa hän vertailee Axel Springerin ja Sanoman sanomalehtien verkkoliiketoiminnan kehitystä 2000-luvulla.

Lauri Paltemaa, professori
Lauri Paltemaa työskentelee Turun yliopiston Itä-Aasian tutkimus- ja koulutuskeskuksessa Itä-Aasian oman aikamme historian ja politiikan professorina. Hänen tutkimusintresseihinsä kuuluu Kiinan politikka, mukaan lukien Kiinan harjoittama internetsensuuri.

Jukka-Pekka Puro, FT, yliopistonlehtori
Jukka-Pekka Puro (FT) on yliopistonlehtori Turun yliopiston mediatutkimuksen oppiaineessa. Hän on dosentti Turun ja Jyväskylän yliopistoissa ja on opettanut näiden lisäksi Helsingin, Tampereen ja Vaasan yliopistoissa. Puron viime vuosien tutkimukset ovat käsitelleet mediateoriaa, sosiaalista mediaa, verkkopelaamista sekä suomalaisen poliittisen puheen historiaa.

Iiris Ruoho, YTT, tiedotusopin dosentti, yliopistonlehtori
Iiris Ruoho on feministisen mediatutkimuksen ja yhteiskuntakriittisen televisiotutkimuksen tienraivaaja, jonka tuoreimmat tutkimusaiheet liittyvät journalistisen tiedonmuodostuksen, politiikan ja toimittajien Twitter-verkostoihin ja journalistisen johtajuuden sukupuolittumiseen.

Esa Sirkkunen, YTM, tutkija, Tampereen yliopisto
Esa Sirkkunen työskentelee tutkijana Tampereen yliopiston Journalismin, viestinnän ja median tutkimuskeskuksessa (COMET). Hänen tutkimustensa aiheina ovat olleet muun muassa verkkojournalismi, Internet ja verkkoyhteisöt, sosiaalinen media, osallistumistalous, verkkojulkisuuden rakenteet, verkkojournalismin liiketoimintamallit, yksityisyys tietoverkoissa, verkkovalvonta sekä immersiiviset teknologiat ja journalismi.

Osasto
Kirjoittajat

Julkaistu

2018-06-28

Viittaaminen

U, N. (2018). Kirjoittajat Media & viestintä 2/2018. Media & viestintä, 41(2). Noudettu osoitteesta https://journal.fi/mediaviestinta/article/view/73059