Katsaus digiajan vanhemmuuden riskeihin ja mahdollisuuksiin - Vainikka, Eliisa (Media & viestintä, 2019)
Arvio teoksesta: Mascheroni, Giovanna; Ponte, Cristina & Jorge, Ana (2018). Digital Parenting. The Challenges for Families in the Digital Age. Göteborg: Nordicom, The International Clearinghouse on Children, Youth & Media, 240 s.