Tutkimuksen vapaus uhattuna - Karvonen, Erkki (Media & viestintä, 2020)
Arvio teoksesta: Väliverronen, Esa & Ekholm, Kai (2020, toim.): Tieteen vapaus & tutkijan sananvapaus. Helsinki: Vastapaino, 360 s.