Naistutkimusta tiedotusoppiin: ”Meitä pidettiin pelottavina” - Poutiainen, Saila (Media & viestintä, 2023)
Retrospektiivi-sarjassa palataan Tiedotustutkimus- ja Media & viestintä -lehdissä julkaistuihin artikkeleihin. Sarjassa tarkastellaan muun muassa artikkeleiden syntyprosesseja, silloista ja nykyistä tieteellistä keskustelua ja tiedeyhteisöä. Sarjan kirjoittajat vaihtuvat.