Käsikirjoitukset

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy lähettääksesi käsikirjoituksen.

Käsikirjoituksen lähettämisen tarkistuslista

Kirjoittajien tulee varmistaa, että heidän käsikirjoituksensa noudattaa kaikkia seuraavia kohtia. Jos näitä ohjeita ei noudateta, käsikirjoitus palautetaan kirjoittajalle.
  • Teksti noudattaa kirjoittajan ohjeita (ks. alla).
  • Tätä käsikirjoitusta ei ole aiemmin julkaistu, eikä sitä ole lähetetty toiseen julkaisuun (tai asiasta on annettu selvitys Kommentteja toimittajalle -kohdassa).
  • Käsikirjoitustiedosto on OpenOffice-, Microsoft Word- tai RTF-asiakirjan tiedostomuodossa.
  • Valitse käsikirjoituksesi osio seuraavista: 1) Vertaisarvioitu artikkeli 2) Katsauksia ja keskustelua (vertaisarvioimaton keskusteluartikkeli tai konferenssiraportti) 3) Kirja-arvostelu 4) Lektio 5) Muistokirjoitus
  • Jos kyseessä on vertaisarvioitava artikkeli, tiedosto on anonymisoitu: 1) Tiedoston nimi on artikkelin nimen lyhyt muoto 2) Tiedostosta on poistettu kirjoittaja- ja tunnistetiedot.

Kirjoittajan ohjeet

Kirjoittajan ohjeet ovat ladattavissa PDF-tiedostona suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.  Lisäksi kirjoittajan kannattaa perehtyä julkaisun artikkelityyppeihin ja niiden arviointi- ja julkaisuperiaatteisiin.

 

Tietosuojaseloste

Tämän julkaisun sivustolle syötettyjä nimiä ja sähköpostiosoitteita käytetään yksinomaan tämän julkaisun tarkoituksiin, eikä niitä luovuteta mihinkään muuhun tarkoitukseen tai muille osapuolille.