Matti Norri – Jukka Kekkonen – Jyrki Knuutila: Polttoroviolta pyhimykseksi. Jeanne d’Arcin oikeusmurha. Art House, Helsinki, 2017. - Korpiola, Mia (Mirator, 2020)
Kirja-arvio Matti Norrin, Jukka Kekkosen ja Jyrki Knuutilan teoksesta.