Janne Harjula, Sonja Hukantaival, Tanja Ratilainen & Kirsi Salonen (toim.), Koroinen. Suomen ensimmäinen kirkollinen keskus, Turku: Turun Historiallinen Yhdistys 2018. 375 s. - Tahkokallio, Jaakko (Mirator, 2020)
Kirja arvio Janne Harjulan, Sonja Hukantaipaleen, Tanja Ratilaisen ja Kirsi Salosen toimittamasta teoksesta.