Societas pro Fauna et Flora Fennica 14.5.2015 – 13.5.2016 - –, – (Memoranda Societatis pro Fauna et Flora Fennica, 2016)
Styrelsens verksamhetsberättelse förelagd vid årsmötet den 12 maj 2016 av Sällskapets ordförande, doc. Mikael von Numers.