Societas pro Fauna et Flora Fennica 14.5.2016 – 11.5.2017 - –, – (Memoranda Societatis pro Fauna et Flora Fennica, 2017)
Styrelsens verksamhetsberättelse förelagd vid årsmötet den 11 maj 2017 av Sällskapets ordförande, doc. Mikael von Numers.