Nåtö biologiska station. Verksamhetsberättelse för år 2015 - --, -- (Memoranda Societatis pro Fauna et Flora Fennica, 2016)
Verksamheten på Nåtö biologiska station inleddes den 27 mars då de första forskarna anlände och säsongen avslutades den 4 oktober. Verksamheten var under sommaren 2015 livlig.