Nåtö biologiska station. Verksamhetsberättelse för år 2016 - --, -- (Memoranda Societatis pro Fauna et Flora Fennica, 2017)
Verksamheten på Nåtö biologiska station inleddes den 29 mars då de första forskarna anlände och säsongen avslutades den 28 november. Verksamheten var under sommaren 2016 ganska livlig med ca 50 övernattande forskare.