Ett judiskt kristet arv - Kurtén, Tage (Nordisk judaistik/Scandinavian Jewish Studies, 2023)
Recension av Caterina Stenius, ”Sanningen är alltid större. En essä på sju famnars djup” (Vasa: Förlaget Scriptum, 2022).