Bunds historia framstår som både avslutad och högaktuell - Englund, Martin (Nordisk judaistik/Scandinavian Jewish Studies, 2021)
En recension av Håkan Blomqvists bok Socialism på jiddisch: judiska Arbeter Bund i Sverige (Carlssons, 2020).