En resa genom judiska bibliografier och bibliotek - Sjö, Sofia (Nordisk judaistik/Scandinavian Jewish Studies, 2023)
Bokrecension av Joacim Hanssons De ordnade böckernas folk: om klassifikation i judiska bibliografier och bibliotek (Stockholm: Hilleförlaget, 2022)