Book reviews - Illman, Karl-Johan; Martola, Nils (Nordisk judaistik/Scandinavian Jewish Studies, 1986)
Die dritte Position. Der jüdisch-christeliche Dialog bei Schalom Ben-Chorin bis 1945 (Timo Vasko, 1985) is reviewed by Kar-Johan Illman.Texter och tolkningar. En studiebok om gammaltestamentliga texter och nytestamentliga tolkningar (Tryggve Kronholm, 1985) is reviewed by Nils Martola.