SUOMENRUOTSALAINEN VIITTOMAKI ELI ELINTILAA SAAMASSA - Karlsson, Fred (Puhe ja kieli, 2013)
Karin Hoyer, Monica Londen ja Jan-Ola Östman toim., Teckenspråk: sociala och historiska perspek~ tiv. Nordica Helsingiensia 6. Teckenspråksstudier 2. Nordica. Institutionen för nordiska språk och nordisk litteratur, Helsingfors universitet.