Vankina kaivoksen talouskirouksessa - Laihonen, Maarit (Poliittinen talous, 2017)
Kirja-arvio: Kauppinen, Juha & Oinaala, Sampsa. Talvivaaran vangit. Kustannusosakeyhtiö Siltala, Helsinki, 2016.Erola, Marko. Kirottu kaivos. Totuuden jäljillä Talvivaarassa. Talentum, Helsinki, 2014.