Antti Ronkainen ja Juri Mykkänen, Vapiseva Eurooppa - Mitä seuraa eurooppalaisen politiikan kaaoksesta? - Lehtinen, Johannes (Politiikka, 2019)
Antti Ronkainen ja Juri Mykkänen, Vapiseva Eurooppa - Mitä seuraa eurooppalaisen politiikan kaaoksesta? Tampere: Vastapaino, 2019, 244 s.