Esko Riepula, Jukka Kultalahti ja Teuvo Pohjolainen (toim.), Kenellä valta valtiossa: Kuninkaiden ja säätyjen vallasta kansan valtaan, Perustuslakiemme pitkä kaari - Ahonen, Pertti (Politiikka, 2019)
Esko Riepula, Jukka Kultalahti ja Teuvo Pohjolainen (toim.), Kenellä valta valtiossa: Kuninkaiden ja säätyjen vallasta kansan valtaan, Perustuslakiemme pitkä kaari. Tampere: Vastapaino, 2019, 400 s.