Tilaukset

Sananjalkaa on mahdollista tilata joko jatkuvana tilauksena tai irtonumeroina. Painetun kirjan hinta on Suomen Kielen Seuran jäsenille ja opiskelijoille 17 euroa ja muille tilaajille 30 euroa (laskuun lisätään myös postikulut). Tilaukseen sisältyy lisäksi lukuoikeus Sananjalan verkkoversioon. Sananjalka on mahdollista ostaa myös yksinomaan verkkoversiona, jolloin sen hinta on Suomen Kielen Seuran jäsenille ja opiskelijoille 12 euroa ja muille tilaajille 25 euroa.

Painetun kirjan (sis. myös verkkolehden lukuoikeuden) tilaaminen ja maksaminen

Jos haluat ostaa painetun kirjan, otathan yhteyttä Sananjalan tilaussihteeriin (sananjalka@utu.fi). Painetun kirjan hintaan lisätään postikulut, jotka määräytyvät Postin kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti, ja tilauksesta lähetetään tilaajalle lasku sähköpostitse. Lisäksi tarvitsemme tilaajan osoitetiedot, jotta kirja saadaan toimitettua oikeaan paikkaan. Painetun kirjaan hintaan sisältyy myös verkkolehden lukuoikeus, joten tilaaja voi halutessaan pyytää lukuoikeuden aktivoimista (ks. ohjeet alla). Aktivoimme lukuoikeuden, kun maksu on tullut perille.

Verkkoversion tilaaminen ja maksaminen (yksittäistilaus)

1) Jos et ole koskaan aiemmin käyttänyt Journal.fi-sivustoa, rekisteröidy ensin käyttäjäksi. Jos olet lukenut muita Journal.fi-sivuston julkaisuja, sama käyttäjätunnus toimii myös Sananjalassa.

2) Maksa tilaus Suomen Kielen Seuran tilille (Danske Bank, FI45 8000 1800 9840 16). Kirjoita viestikenttään tilaajan nimi ja tilauksen tyyppi (esimerkiksi Anna Aalto, jäsentilaus, verkkoversio).

3) Tämän jälkeen ota yhteys Sananjalan tilaussihteeriin Silja-Maija Spetsiin (sananjalka@utu.fi) ja kerro, että haluaisit tilata Sananjalan verkkoversion.  Aktivoimme tilauksen, kun maksu on tullut perille. Huom! On tärkeää, että kirjaudut järjestelmään Sananjalan lukijaksi, jotta lukuoikeuden aktivoiminen onnistuu.

Tilausten yhteyshenkilö

Silja-Maija Spets
Suomen Kielen Seura
Arcanuminkuja 1
20500 Turku

Yksittäistilaukset

Yksittäistilaukset vaativat sisäänkirjautumisen, jotta tilaaja pääsee lukemaan tilattavaa sisältöä.

Nimi Muoto Kesto Kustannukset
Jäsen- tai opiskelijatilaus
Painettu ja online 1 vuosi 17,00 (EUR)
Muu yksityistilaus
Painettu ja online 1 vuosi 30,00 (EUR)
Jäsen- tai opiskelijatilaus, verkkoversio
Online 1 vuosi 12,00 (EUR)
Muu yksityistilaus, verkkoversio
Online 1 vuosi 25,00 (EUR)

Instituutiotilaukset

Instituutiotilaukset eivät vaadi kirjautumista. Käyttäjän verkkotunnus ja/tai IP-osoite antavat pääsyn tilauksen sisältöön.

Nimi Muoto Kesto Kustannukset
Instituutiotilaus
Painettu 1 vuosi 30,00 (EUR)
Instituutiotilaus, verkkoversio
Online 1 vuosi 200,00 (EUR)