Sananjalkaa on mahdollista tilata joko jatkuvana tilauksena tai irtonumeroina. Painetun kirjan hinta on Suomen Kielen Seuran jäsenille ja opiskelijoille 14 euroa ja muille tilaajille 26 euroa (laskuun lisätään myös postikulut). Tilaukseen sisältyy lisäksi lukuoikeus Sananjalan verkkoversioon. Sananjalka on mahdollista ostaa myös yksinomaan verkkoversiona, jolloin sen hinta on Suomen Kielen Seuran jäsenille ja opiskelijoille 10 euroa ja muille tilaajille 20 euroa.

Verkkoversion tilaaminen ja maksaminen (yksittäistilaus)

Paina linkkiä ”Osta uusi tilaus”, joka näkyy alempana tällä sivulla kohdassa "Yksittäistilaukset". Valitse oikea tilaustyyppi sen mukaan, millaisen tilauksen haluat tehdä, ja paina "Tallenna" (kohdan "Jäsenyys" voit jättää tyhjäksi). Tarkista vielä, että olet valinnut oikean tilaustyypin, ja paina "Lähetä ilmoitus maksusta". Maksa tilaus Suomen Kielen Seuran tilille (Danske Bank, FI45 8000 1800 9840 16). Kirjoita viestikenttään tilaajan nimi ja tilauksen tyyppi (esimerkiksi Anna Aalto, jäsentilaus, verkkoversio). Aktivoimme tilauksen, kun maksu on tullut perille. Huom.! On tärkeää, että kirjaudut järjestelmään Sananjalan lukijaksi, jotta lukuoikeuden aktivoiminen onnistuu. Jos et pääse lukemaan verkkolehteä muutaman päivän kuluessa, otathan yhteyttä Sananjalan tilaussihteeriin (tempar@utu.fi).

Painetun kirjan (sis. myös verkkolehden lukuoikeuden) tilaaminen ja maksaminen

Jos haluat ostaa painetun kirjan, otathan yhteyttä Sananjalan tilaussihteeriin (tempar@utu.fi). Painetun kirjan hintaan lisätään postikulut, jotka määräytyvät Postin kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti, ja tilauksesta lähetetään tilaajalle lasku sähköpostitse. Lisäksi tarvitsemme tilaajan osoitetiedot, jotta kirja saadaan toimitettua oikeaan paikkaan. Painetun kirjaan hintaan sisältyy myös verkkolehden lukuoikeus, joten tilaaja voi halutessaan pyytää lukuoikeuden aktivoimista (ks. ohjeet yllä). Aktivoimme lukuoikeuden, kun maksu on tullut perille.

Tilausten yhteyshenkilö

Tiina Parjanen
Suomen Kielen Seura
Hämeenkatu 1
20014 Turun yliopisto

Yksittäistilaukset

Yksittäistilaukset vaativat sisäänkirjautumisen, jotta tilaaja pääsee lukemaan tilattavaa sisältöä.

Nimi Muoto Kesto Kustannukset
Jäsen- tai opiskelijatilaus
Painettu ja online 1 vuosi 14,00 (EUR)
Muu yksityistilaus
Painettu ja online 1 vuosi 26,00 (EUR)
Jäsen- tai opiskelijatilaus, verkkoversio
Online 1 vuosi 10,00 (EUR)
Muu yksityistilaus, verkkoversio
Online 1 vuosi 20,00 (EUR)

Instituutiotilaukset

Instituutiotilaukset eivät vaadi kirjautumista. Käyttäjän verkkotunnus ja/tai IP-osoite antavat pääsyn tilauksen sisältöön.

Nimi Muoto Kesto Kustannukset
Instituutiotilaus
Painettu ja online 1 vuosi 26,00 (EUR)
Instituutiotilaus, verkkoversio
Online 1 vuosi 20,00 (EUR)