Kotimaiset tiedejulkaisut avoimiksi - Ruth, Anna-Sofia; Nygård, Antti-Jussi; Lilja, Johanna; Lönngren, Lena (Signum, 2017)
Journal.fi-portaali on Tieteellisten seurain valtuuskunnan tarjoama palvelu, jota kotimaiset tieteelliset seurat voivat käyttää lehtiensä toimittamiseen ja julkaisemiseen. Palvelu sisältää tällä hetkellä noin 50 eri tieteenalojen lehteä, joista suurin osa on avoimia eli ilmaiseksi ladattavissa ja luettavissa. Palvelu avattiin tammikuussa 2017.