PILVIÄ JA SATEENKAARIA – KESÄ NEW YORKISSA JULKAISUALAN KOULUTUKSESSA - Mikkonen, Jenni; Lahikainen, Johanna (Signum, 2019)
Julkaisualan koulutus Columbian yliopistossa New Yorkissa opetti amerikkalaista työkulttuuria ja kustannusmaailmaa. Sen parasta antia olivat henkilökohtainen ohjaus, irtiotto ja unelman saavuttaminen. Haasteensa toivat pitkät päivät ja lähes tauottoman sosiaalisuuden vaatimus.