OPPIMINEN JALKAUTUU KIRJASTOON — tilojen kehittäminen aiheena Helsingin yliopiston kirjaston Pedaforum-työpajassa - Suikka, Minna (Signum, 2019)
Pedaforum-päivät houkuttelivat 5.–6.6.2019 Helsingin yliopiston Kumpulan kampukselle yli 650 korkeakoulupedagogiikan asiantuntijaa ja edelläkävijää eri puolilta Suomea pohtimaan yliopisto-opetuksen nykytilaa ja tulevaisuutta.