AINEISTOJEN YHTEISKÄYTTÖ JA MURTUVAT EKOSYSTEEMIT – ILDS2019-KONFERENSSI PRAHASSA - Hurskainen, Tuula; Saarti, Jarmo; Tuominen, Kimmo (Signum, 2020)
Interlending and Document Supply (ILDS) -konferenssi järjestettiin tänä vuonna Prahassa ja se oli järjestyksessään jo kuudestoista. Konferenssi pidetään joka toinen vuosi ja sen keskipisteessä on kirjastojen välinen aineistojen yhteiskäyttö ja siihen liittyvien käytäntöjen kehittäminen. Tänä vuonna teema oli Maksumuurien taakse: aineistojen yhteiskäyttö murtuvien ekosysteemien aikakaudella. Teema kuvaa hyvin jo pitkään käynnissä ollutta muutosta perinteisestä, fyysisten aineistojen kaukolainaamisesta kohti monimuotoista digitaalista toimintaympäristöä. Tässä aineistojen ja erilaisten käyttöympäristöjen moninaisuus asettaa sekä haasteita että mahdollisuuksia tietoaineistojen yhteiskäytölle. What do you want to do ? New mail Copy What do you want to do ? New mail Copy