Se tunne, kun opettaa verkkokurssia meemeistä ja tekijänoikeuksista - Suikka, Minna (Signum, 2021)
Mitä tekijänoikeuskysymyksiä liittyy internetin meemeihin? Korkeakouluopinnoissa harjoitellaan teksteihin viittaamista, mutta kuvien tekijyys on usein vaikea asia. Helsingin yliopiston kirjasto järjesti verkkokurssin meemien ja valokuvien tekijänoikeuskysymyksistä. Kurssin suosio ylitti odotukset ja palaute oli erinomaista. Mitä opiskelijat oppivat kuvamateriaalien tekijänoikeuksista meemien kautta? Millaisia oivalluksia kurssi antoi hyvistä verkkopedagogiikan käytänteistä?