Tuula H. Laaksovirta in memoriam - Karhula, Päivikki; Virrankoski, Antti (Signum, 2021)
Kirjasto- ja informaatioalan vaikuttaja, professori Tuula H. Laaksovirta menehtyi marraskuun alussa. Hän toimi eduskunnan kirjaston johtajana vuosina 1994–2007 ja eduskunnan kanslian tieto- ja viestintäjohtajana vuosituhannen alussa. Hänen eduskuntauraansa edelsivät toimet Joensuun ja Vaasan yliopiston kirjaston johtajana sekä apulaisprofessorina Tampereen yliopistossa ja tutkijana Suomen Akatemiassa. Professorin arvonimen hän sai vuonna 2011.