”Aina oppii, kun lähtee uuteen mukaan” – Johanna Vesterisen haastattelu - toimitus, Signum (Signum, 2021)
Suomen tieteellisen kirjastoseuran (STKS) hallitus sai vuodenvaihteessa uuden vahvistuksen, kun Johanna Vesterinen liittyi mukaan. Hänen mukaansa kirjastojen merkityksestä yhdenmukaisuuden ja tasa-arvoisuuden vahvistajana on puhuttava entistä pontevammin – myös kirjastokentän ulkopuolella.