Pedagogiset pakopelit tiedonhankinnan opetuksessa - Koiranen, Joona (Signum, 2022)
Metropolia Ammattikorkeakoulun kirjasto testasi pedagogisen pakopelin käyttöä tiedonhankinnan opetuksessa 2019–2020. Oppimistulokset olivat rohkaisevia.