STKS:n uusi puheenjohtaja ja hallitus kaudelle 2018–2019 - toimitus, Signumin (Signum, 2018)
STKS:n syyskokouksessa 23.11.2017 valittiin uusi puheenjohtaja ja hallitus kaudelle 2018–2019. Uutena puheenjohtajana aloittaa Pälvi Kaiponen Helsingin yliopiston kirjastosta. Hallituksen jäsenet vuosina 2018–2019: Hellevi Hakala, Risto Heikkinen, Tuija Korhonen, Virpi Kultanen, Susanna Nykyri, Irma Reijonen, Anna-Sofia Ruth, Jonna Toukonen. Onnea kaikille valituksi tulleille! Lämpimät kiitokset puheenjohtajana vuosina 2016–2017 toimineelle Jarmo Saartille ja hallituksesta pois jättäytyneelle Antti Virrankoskelle tärkeästä työstä.