KUKA TUTKIMUKSESI ARVOA MITTAA, MILLÄ PERUSTEILLA, MITEN JA MIKSI? - Ojanen, Mikko (Signum, 2019)
Kolumni on julkaistu alun perin Musiikin suunnan numerossa 1/2019 (Ojanen 2019) ja se on avointa tiedettä ja tiedejulkaisemista käsittelevän kolumnitrilogian kolmas osa – sarjan aiemmat osat ovat Avoin tiede on huono otsikko (Ojanen 2018a) ja Julkaise avoimesti, mutta älä somessa (Ojanen 2018b)