Pääkirjoitus: Hengenpelastajat työssään - Lahikainen, Johanna (Signum, 2020)
Välillä, kun mokaa töissä, ajattelee, että onneksi kukaan ei kuollut – niin riskialtista työmme ei onneksi ole. Harvemmin tulee ajatelleeksi, että joskus me pelastamme ihmisiä.