Koulutus ja kollegat pitävät kirjastolaiset kartalla - toimitus, Signumin (Signum, 2020)
STKS tarjoaa mahdollisuuden verkostoitumiseen, ammatillisen osaamisen kasvattamiseen ja vaikuttamiseen. Kirjasto- ja tietopalvelualalla pitäisi puhua tulevaisuudesta – muutoksesta, yhteisestä suunnasta ja uusista teknologioista. 90-vuotiasta seuraa tarvitaan jatkossakin kouluttamiseen, yhdessä tekemiseen ja alan kehityksen seurantaan. Tässä yhteenvetona STKS:n uuden hallituksen vastauksia Signumin tiedusteluun.