Tekoälyohjelma Iris.AIn alkutaival, käyttäjäkokemukset ja uudet kilpailijat - Salmi, Kirsi; Englund, Jukka; Putous, Maarit (Signum, 2022)
Tekoälyohjelma Iris.ai otettiin Helsingin yliopiston kirjastossa käyttöön syksyllä 2017 ja Itä-Suomen yliopiston kirjastossa huhtikuussa 2018. Palvelua markkinoitiin tutkijan assistenttina, jolla tieteellisen tiedon määrä saadaan nopeammin haltuun. Millaisia olivat käyttäjien kokemukset Iris.aista?