BMF ry – yhdistystoiminta virkistää ja opettaa! - toimitus, Signumin (Signum, 2022)
Bibliothecarii Medicinae Fenniae ry on lääke- ja terveystieteiden sekä lähialojen kirjasto- ja tietopalveluammattilaisten yhdistys, joka on perustettu vuonna 1980. Yhdistys auttaa jäseniään luomaan ammatillisia verkostoja ja kehittämään ammattitaitoaan. Se järjestää myös koulutusta ja ylläpitää kansainvälisiä yhteyksiä. Jäsenet pääsevät seuraamaan lääke- ja terveystieteelliselle tiedolle ominaista nopeaa kansainvälistä kehitystä. Yhdistys järjestää kotimaisia ja kansainvälisiä seminaareja ja jäsenten kanssa käydään yhteisillä tutustumis- ja opintomatkoilla.