Avoimen oppimisen palveluita kehittämässä - Niemi-Grundström, Minna; Kaipainen, Terhi; Helariutta, Aino; Kärki, Anne; Jauhiainen, Ilmari (Signum, 2022)
Tämä artikkeli hahmottelee, kuinka rakentaa korkeakoululle avoimen oppimisen tukipalvelut. Keskitymme erityisesti avoimia oppimateriaaleja koskeviin palveluihin, sillä kansalliset linjaukset ja suositukset avoimista oppimateriaaleista ovat toistaiseksi avoimen oppimisen suosituksista valmiimpia. Luomme kuitenkin lopussa myös silmäyksen avoimen oppimisen palveluiden laajempiin tulevaisuudennäkymiin.