LIBER2022–konferenssin kuulumisia - Kuusniemi, Mari Elisa; Lehto, Anne; Nykyri, Susanna (Signum, 2022)
LIBER-konferenssin teema oli tänä vuonna kirjastot tutkimus- ja innovaatiotoiminnassa. Tieteellisten kirjastojen asiantuntijaroolit eivät rajoitu tukipalveluihin, vaan ne laajentuvat kohti tutkimuksen kumppanuutta ja johtajuutta. Ukrainan kirjastojen tilanne, kansalaistiede ja tutkimusdata nousivat vahvoiksi puheenaiheiksi niin pääpuheenvuoroissa kuin työpajoissa. Suomalaisten esitykset olivat konferenssin kärkeä.