Tutkimuksen tuki yhdistää kirjastoja Euroopan reunalta toiselle - Rintamäki, Katri; Pietilä, Maria (Signum, 2022)
Eurooppalaiset yliopistoverkostot edistävät yliopistojen kansainvälistä yhteistyötä koulutuksessa, tutkimuksessa ja innovaatiotoiminnassa. Samalla verkostot luovat yliopistojen henkilöstölle mahdollisuuksia kansainväliseen liikkuvuuteen, yhteistyöhön ja kokemusten vaihtamiseen. Tutustuimme henkilöstövaihtovierailulla Carlos III de Madrid -yliopiston kirjaston tarjoamiin palveluihin Madridissa. Lisäksi osallistuimme STI — International Conference on Science, Technology and Innovation Indicators -konferenssiin Granadassa.