Yhdessä kohti sujuvaa hybridityöskentelyä ja digitaalisia järjestelmiä: STKS:n toiminta vuonna 2022 - Lehto, Anne; Luokkanen, Sinikka (Signum, 2023)
Vuosi 2022 oli STKS:n toiminnassa muutosten ja yllätysten aikaa: Puheenjohtaja, jäsenlehden Signumin päätoimittaja ja taloudenhoitaja vaihtuivat. Luotiin uusi strategia, Signum siirrettiin verkkoon ja otettiin käyttöön uutiskirje. Seura toimintatapa muuttui hybridityöskentelyksi ja sen mukaisesti järjestettiin kaksi webinaaria tai etätyöpajaa. Jatkossa seura panostaa kouluttamiseen ja alan sisäiseen keskusteluun, tervetuloa mukaan!