Tekoälyretki tekoälyn silmin - STKS:n Uuden teknologian työryhmä ja Chat GPT 3.5 (Signum, 2023)
STKS:n Uuden teknologian työryhmä järjesti webinaarin tekoälystä kirjastossa 23.5.2023. Keväinen löytöretki tekoälyyn -webinaari keräsi runsaasti kiinnostusta, ja sen myötä työryhmä sai kerättyä runsaasti näkemyksiä tekoälyn mahdollisuuksista ja haasteista.