Sosiaalilääketieteen yhdistys etsii podcastin tekijää Sosiaalilääketieteelliseen aikakauslehteen

2023-03-31

 

Sosiaalilääketieteen yhdistys etsii podcastin tekijää Sosiaalilääketieteelliseen aikakauslehteen

Oletko kiinnostunut Sosiaalilääketieteestä ja tieteen tekemisestä? Kiinnostaako sinua ajankohtaisista aiheista keskusteleminen yhdessä tutkijoiden kanssa? Oletko kiinnostunut podcasteista ja niiden tekemisestä?

SLA on julkaissut podcastia muutaman vuoden ja etsii nyt uutta podcastin pitäjää. Podcast julkaistaan neljästi vuodessa, kunkin lehden julkaisun ympärillä. Podcastia on julkaistu tähän saakka Soundcloudissa. Työhösi kuuluu podcastien suunnittelu, vieraiden kutsuminen, podcastin nauhoitus sekä julkaisu.

Työskentely tapahtuu pääosin itsenäisesti, mutta tukenasi on SLA:n toimituskunta, jotka auttavat tarvittaessa aiheiden ja vieraiden kanssa. Työ edellyttää omaa tietokonetta ja nettiyhteyttä. Työ ei ole paikkaan sidottu, vaan onnistuu missä päin vain. Podcastit voi nauhoittaa etänä, mutta halutessa podcastit voi nauhoittaa myös paikan päällä. Maksamme tarvittaessa haastattelujen matkakulut.

Työstä maksetaan palkkiona 300 euroa / podcast-jakso. Toivomme, että voit aloittaa työt huhti-toukokuussa. Seuraava podcast julkaistaan toukokuun lopussa seuraavan lehden julkaisun yhteydessä.

Lisätietoja päätoimittajalta osoitteesta minna.kaarakainen[@]savonia.fi.

Podcastin löydät täältä.
Tutustu lehteen: https://journal.fi/sla

Lähetä vapaamuotoinen hakemus viimeistään 21.4. mennessä lehden päätoimittajalle Minna Kaarakaiselle (minna.kaarakainen[@]savonia.fi).