Seppo Aro palkitut – Mitä kuuluu? - Sääksjärvi, Katri (Sosiaalilääketieteellinen Aikakauslehti, 2023)
Toimituskunta kysyi kuulumisia edellisvuosien Seppo Aro -palkinnon saajilta. Kysyimme ”Mitä sinulle kuuluu? Vieläkö työskentelet tieteen parissa?”. Kaikkia palkittuja ei tavoitettu, mutta muutamia vastauksia saimme.