SLA podcast

UUSIN SLA-PODCAST:

Erityisperheen arkea häiritsee sekava sote-järjestelmä ja tieto potilaan hoidosta jää usein "talon seinien sisään", kun potilas siirtyy eteenpäin hoitopolussa. Tämän seurauksena sama lonkka saatetaan kuvantaa useampaan kertaan hoitopolun aikana. Kuulostaako tutulta terveydenhuollon henkilöstö/käyttäjä? Näistä aiheista keskustelemassa SLA:n podcastissa asiantuntijat Ulla Särkikangas ja Susanna Friman. Kuuntele Podcast Sote-alan palveluviidakosta:

Sosiaalilääketieteellinen Aikakauslehti · SOTE-alan palveluviidakko
 

Antoisia kuuntelu- ja lukuhetkiä!

AIEMMAT SLA podcastit (podcastin pääset kuuntelemaan klikkaamalla linkkiä):

1. SLA podcast: aiheena mielenterveys. Keskustelijoina Tampereen yliopiston sosiaalipsykiatrian professori Sami Pirkola, MIELI ry:n johtava asiantuntija Meri Larivaara ja  tutkijatohtori Karoliina Maanmieli.

2. SLA podcast: aiheena ilmasto ja terveys. Keskustelijoina ovat  professori Tiina Silvasti, tutkija Aino Rekola ja tutkimusprofessori emerita Elina Hemminki.

3. SLA podcast: Sosiaalilääketieteellisen aikakauslehden podcastin kolmannessa jaksossa vieraana on dosentti ja TAMK:n yliopettaja Sari Räisänen kertomassa avoimesta tieteestä sekä genomitiedosta.

4. SLA podcast: Neljännen jakson aiheena on perheväkivalta ja omaishoitajien kaltoinkohtelu. Jakson vieraana ovat Salla Kivelä, Eila Runsala ja Mervi Latomäki.

5. SLA podcast:  Viidennen jakson aiheena on rokotteet. Laura Aikomuksen johdolla keskustelemassa Pia Vuolanto ja Suvi Rytty.