SLA podcast

UUSIN SLA-PODCAST:

Sosiaalilääketieteellisen aikakauslehden podcast. Mitkä asiat muuttuivat työntekijöiden työtehtävissä pandemian aikana? Kuinka muutokset vaikuttavat hyvinvointiin? Millaisia pelkoja pandemia toi mukanaan eturivin hoitohenkilöstölle? Työntekijöiden jaksamisesta pandemian aikana keskustelemassa Laura Aikomuksen johdolla leikkausosaston osastonhoitaja ja väitöskirjatutkija Anu Pellikka (HUS), yliopisto-opettaja ja tutkija Elina Laukka (Oulun yliopisto). Podcastiin: https://bit.ly/3Dhhf6U Kuuntele SLA:n podcast: Työntekijöiden jaksaminen COVID-19 pandemiassa:

Sosiaalilääketieteellinen Aikakauslehti · Työntekijöiden jaksaminen COVID-19 pandemiassa
 

Antoisia kuuntelu- ja lukuhetkiä!

AIEMMAT SLA podcastit (podcastin pääset kuuntelemaan klikkaamalla linkkiä):

1. SLA podcast: aiheena mielenterveys. Keskustelijoina Tampereen yliopiston sosiaalipsykiatrian professori Sami Pirkola, MIELI ry:n johtava asiantuntija Meri Larivaara ja  tutkijatohtori Karoliina Maanmieli.

2. SLA podcast: aiheena ilmasto ja terveys. Keskustelijoina ovat  professori Tiina Silvasti, tutkija Aino Rekola ja tutkimusprofessori emerita Elina Hemminki.

3. SLA podcast: Sosiaalilääketieteellisen aikakauslehden podcastin kolmannessa jaksossa vieraana on dosentti ja TAMK:n yliopettaja Sari Räisänen kertomassa avoimesta tieteestä sekä genomitiedosta.

4. SLA podcast: Neljännen jakson aiheena on perheväkivalta ja omaishoitajien kaltoinkohtelu. Jakson vieraana ovat Salla Kivelä, Eila Runsala ja Mervi Latomäki.

5. SLA podcast:  Viidennen jakson aiheena on rokotteet. Laura Aikomuksen johdolla keskustelemassa Pia Vuolanto ja Suvi Rytty.  

6. SLA podcast:  Kuudennen jakson aiheena on SOTE-alan palveluviidakko. Laura Aikomuksen johdolla keskustelemassa Ulla Säkikangas ja Susanna Friman.  

7. SLA podcast: aiheena varhainen puuttuminen nuorten rikoksiin ja hyvinvointiin liittyviin ongelmiin. Keskustelijoina Ankkuritoiminnan kehittämispäälikkö Tarja Mankkinen ja Tiedeasiantuntija Marko Merikukka.

8. SLA podcast: aiheena elämän loppuvaiheen hoito - eli palliatiivisen hoidon kehittäminen. Keskustelemassa Laura Aikomuksen johdolla koulutusjohtaja Minna Hökkä, johtava asiantuntija Teija Hammar ja kulttuuriantropologi ja uskonnontutkija Maija Butters.