Hiipiviä hölkkääjiä ja dynaamisia juoksijoita - Vettenniemi, Erkki (Sosiologia, 2017)
Endurance running : a socio-cultural examination / toimittaneet William Bridel, Pirkko Markula & Jim Denison. London : Routledge, 2016.