Suomen Sotatieteellisen Seuran uudet kunniajäsenet - Mikola, K. J. (Tiede ja ase, 1978)
Seuran puheenjohtajan laatimassa esittelyssä kuvataan lyhyesti uusien kunniajäsenten vara-amiraali Oiva Tapio Koiviston ja kenraaliluutnantti Paavo Ilmolan upseeriuria. Hän toteaa lopuksi, että " Molemmat uudet kunniajäsenemme, vara-amiraali Koivisto ja kenraaliluutnantti Ilmola ovat tuollaista rauhallista, kestävää työtä tekevää yleisesikuntaupseerityyppiä, miehiä, jotka rakentavasti sopeutuvat työyhteisöön, mutta ovat voimakastahtoisina myös vastuunalaisina komentajina paikallaan, siis korkeitten mittojen sotilaita."