Maamme tiestö ja sen valtakunnalliset kehittämistarpeet - Kinnunen, E. (Tiede ja ase, 1978)
Suomen Sotatieteellisen Seuran vuosikokouksessa huhtikuussa 1978 pidetyssä esitelmässään rakennusneuvos E. Kinnunen käsittelee aluksi ajokelpoisen tiestön kokonaismääriä ja sen jakautumista tienpitäjien mukaan. Lisäksi tarkastelussa on tie- ja vesirakennuslaitoksen kokoonpano, henkilöstö ja rahoitusperusteet. Seuraavaksi esitellään yleisen tiestön hallinnollista ja toiminnallista jakoa eri luokkiin sekä liikennesuoritteita. Esitelmän loppuosassa tarkastelun kohteena ovat tiestön silloinen tilanne sekä KTS-suunnitelma 1979-84 ja PTS-suunnitelma -90.