Käsikirjoitukset

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy lähettääksesi käsikirjoituksen.

Käsikirjoituksen lähettämisen tarkistuslista

Kirjoittajien tulee varmistaa, että heidän käsikirjoituksensa noudattaa kaikkia seuraavia kohtia. Jos näitä ohjeita ei noudateta, käsikirjoitus palautetaan kirjoittajalle.
  • Tätä käsikirjoitusta ei ole aiemmin julkaistu, eikä sitä ole lähetetty toiseen julkaisuun (tai asiasta on annettu selvitys Kommentteja toimittajalle -kohdassa).
  • Käsikirjoitustiedosto on Microsoft Word-, OpenOffice- tai RTF-asiakirjan tiedostomuodossa.
  • Tekstin riviväli on yksi; kirjasinkoko on 12; tekstissä käytetään kursiivia, ei alleviivausta; ja kaikki kuvat, kuviot ja taulukot on sijoitettu ensisijaisesti sopiviin kohtiin tekstin lomaan, ei tekstin loppuun.
  • Teksti noudattaa Teologisen Aikakauskirjan stilistisiä ja bibliografisia vaatimuksia (tarkista kohdasta Ohjeita kirjoittajalle).

Kirjoittajan ohjeet

Artikkelikäsikirjoituksen suositeltava pituus on noin 50 000 merkkiä (mukaanlukien välilyönnit, alaviitteet, kirjallisuusluettelo yms.) Maksimipituus on 60 000 merkkiä.

Katsauksen suositeltu maksimipituus on 30 000 merkkiä.

Kirja-arvion suosituspituus on 5 000 - 10 000 merkkiä.

Katso tarkemmat muotoilua koskevat ohjeet TA:n kotisivulta.

 

Artikkeleita

Osaston toimintaperiaate

Tietosuojaseloste

Tämän julkaisun sivustolle syötettyjä nimiä ja sähköpostiosoitteita käytetään yksinomaan tämän julkaisun tarkoituksiin, eikä niitä luovuteta mihinkään muuhun tarkoitukseen tai muille osapuolille.