Miten tehdä asioita tutkimuspäivillä?

Katsaus ”Miten tehdä asioita esityksellä?” -tutkimushankkeeseen

Kirjoittajat

  • Annette Arlander
  • Hanna Järvinen
  • Tero Nauha
  • Pilvi Porkola

Abstrakti

Nelivuotinen Suomen Akatemian rahoittama tutkimushanke Miten tehdä asioita esityksellä? – How to do things with perfor- mance? eli HTDTWP (2016–2020) on tätä kirjoittaessamme päättymässä. Pandemian vuoksi jouduimme peruuttamaan huhtikuulle 2020 suunnitellun päätöstapahtuman ja siirtämään sen Akatemian suostumuksella keväälle 2021. Vaikka siis saimme mahdollisuuden järjestää virallisen esityksellisen yhteenvetomme vuotta suunniteltua myöhemmin ja samalla hiukan lisäaikaa miettiä mitä on tullut tehtyä, ja vaikka ainakin yksi suomenkielinen julkaisu on vielä tekeillä, nyt on hyvä aika katsoa taaksepäin.

Tässä lyhyessä tutkimusesittelyssä käymme läpi järjestämämme tutkimuspäivät, joiden kautta syntyy jonkinlainen kuva käsittelemistämme teemoista. Hankkeen moninaisista toimintamuodoista saa kuvan myös Research Catalogue -alustalle laaditusta aikajanasta, jonka ympärille erilaiset tapahtumat, julkaisut ja konferenssit on aseteltu mindmap-tyyppiseksi rihmastoksi. Aikajanalta löytyvät myös tutkimuspäivät kutsuineen, ohjelmineen ja muine dokumentteineen.

Tiedostolataukset

Julkaistu

2020-01-01

Viittaaminen

Arlander, A., Järvinen, H., Nauha, T., & Porkola, P. (2020). Miten tehdä asioita tutkimuspäivillä? Katsaus ”Miten tehdä asioita esityksellä?” -tutkimushankkeeseen. Näyttämö ja tutkimus, 8, 428–432. Noudettu osoitteesta https://journal.fi/teats/article/view/122824

Numero

Osasto

Tutkimusesittelyt